L'avi(traducció De Lluís Riba I Martí. Il.lustracions De Mora) PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de L'avi(traducció De Lluís Riba I Martí. Il.lustracions De Mora) en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de L'avi(traducció De Lluís Riba I Martí. Il.lustracions De Mora) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L'avi(traducció De Lluís Riba I Martí. Il.lustracions De Mora) en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es L'avi(traducció De Lluís Riba I Martí. Il.lustracions De Mora) Image
Barcelona, I.G. Seix & Barral, 1932, 13x18 cms., 29 pàgs., rústica, il.lustrat. Publicació de L'obra de Previsió, Cultura i Beneficència de la Caixa de Pensions per a la Vellesa i d'Estalvis
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,51 MB
FECHA none
AUTOR(A) Jesús R Coloma
L'avi Jesús R. Coloma 1932 Caixa de Pensions Trad. Lluís ...
Premi Giovanni Pontiero traducció a Carles Sans per 'La meva planta de taronja llima' de José Mauro de Vasconcelos (Libros del Asteroide). Premi Lluís Carulla projecte cultural a 'Terra-nova.cat', impulsat per Ignasi López, Vicenç Altaió, Sergi Opisso i Roman Yñán.
l'avi jesús r. coloma 1932 cobertes dobles per - Comprar ...
Il·lustracions d'Ignasi Blanch. Estrella Polar, 2019. Veure-Ibáñez López, Núria. Històries a cabassos. Il·lustracions de Míriam Cid Valldepérez. Fotografies de Guillem Blanch. Tractament d'imatge de Daki Daia. Benicarló: Onada, 2019. Veure-Riba Gauxachs, Guillem. Arraïlades.
LIBROS RELACIONADOS