L Ajuntament De Barcelona A Primers De Segle (1904-1909) PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de L Ajuntament De Barcelona A Primers De Segle (1904-1909) en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de L Ajuntament De Barcelona A Primers De Segle (1904-1909) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ajuntament De Barcelona A Primers De Segle (1904-1909) en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es L Ajuntament De Barcelona A Primers De Segle (1904-1909) Image
Francesc Moragas i la Caixa de Pensions és una biografia del fundador de la Caixa emmarcada dins la història d’aquesta institució financera.Francesc Moragas i Barret (1868-1935) va ser un advocat expert en assegurances i previsió social, membre de la Lliga Regionalista, que va aconseguir interessar un nucli de la burgesia catalana per crear una Caixa de Pensions per a la Vellesa i d’Estalvis, que fos una eina d’harmonització social mitjançant l’hàbit de la previsió social. Nascuda arran de les vagues obreres de 1901 i 1902, la Caixa va introduir-se ràpidament entre la societat catalana gràcies a una estratègia d’expansió de les seves activitats per pobles i ciutats, i una dinàmica obra benèfica, social i cultural. Moragas va ser un home d’una gran consciència social, auster, excel•lent gestor, amb visió de futur i, sobretot, molt innovador. Es va avançar al seu temps a l’hora d’establir les bases de les assegurances socials modernes, que més tard donarien lloc a l’Institut Nacional de Previsió i, indirectament, a l’anomenat estat del benestar. Va dirigir la Caixa de Pensions i la seva Obra Social amb idèntics objectius d’equitat i eficàcia, posant l`èmfasi tant en la necessària fortalesa dels balanços financers com en la importància de repercutir els beneficis per contribuir a crear una societat millor.
ISBN 9788429716627
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,75 MB
FECHA 1980
AUTOR(A) Albert Perez Bastardes
Cursos | Arxiu Històric | Ajuntament de Barcelona
Entre el siglo VI a. C. y el siglo I a. C. el llano de Barcelona estaba ocupado por los layetanos, un pueblo íbero que ocupaba las actuales comarcas del Barcelonés, el Vallés, el Maresme y el Bajo Llobregat. [15] La arquitectura ibérica se basaba en muros de tapial, con un sistema adintelado, con falsos arcos y bóvedas realizados por aproximación de hiladas.
L'ajuntament de Barcelona a primers de segle (1904-1909 ...
LAjuntament de Barcelona a primers de segle, 1904-1909 : Albert Bastardas i Sampere, primer Alcalde Popular Cultura catalana contemporània: Amazon.es: Pérez-Bastardas, Alfred: Libros en idiomas extranjeros
LIBROS RELACIONADOS