Nois I Noies, La Igualtat Al Teu Abast PDF

Descubre el libro de Nois I Noies, La Igualtat Al Teu Abast con iguanabus.es. Lea el PDF de Nois I Noies, La Igualtat Al Teu Abast en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Nois I Noies, La Igualtat Al Teu Abast y otros libros de Carina Rouart.
Iguanabus.es Nois I Noies, La Igualtat Al Teu Abast Image
Des de molt jove, els conceptes fill i filla no li van semblar gaire naturals sinó més aviat desagradables! Per això sabia que no li seria gens fàcil trobar el seu lloc. Afortunadament, va conèixer gent que no es preocupava gaire pels estereotips. Avui, ella espera que, quan sigueu grans, no hagueu de necessitar les lleis d’igualtat per ser considerats segons les vosaltres qualitats i no segons el vostre sexe! Nois i noies. La igualtat al teu abast Sabies que fins el 1978 la Constitució espanyola no va atorgar a la dona tots els drets polítics? Sabies que en alguns països les dones necessiten l’autorització del marit per treballar? Per què hi ha tan poques dones presidentes? La situació dels nois i les noies al món no és igualitària, ni de bon tros! L’educació, les tradicions i les lleis privilegien els nois. Des de fa molt temps, s’han aixecat moltes veus per lluitar contra aquestes injustícies i donar a les dones els mateixos drets que als homes. La idea de paritat va néixer d’aquesta lluita i ja ha donat lloc a nombrosos progressos. Però encara s’han de fer moltes coses. Tant si ets noia com si ets noi, aquest llibre t’ajudarà a fer canviar el teu món!
ISBN 9788492671236
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,13 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Carina Rouart
Noies i nois, la la igualtat al teu abast (+8)
Jun 17, 2013 - Un Bosc de Llibres descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.
Noies* - Home | Facebook
El passat dia 3 de novembre va començar a Igualada la quarta edició del programa 'Futbol i Valors', amb la participació de 23 joves entre 12 i 16 anys, dels quals 13 són noies i deu són nois.
LIBROS RELACIONADOS