Desbordar Barcelona: Un Relat Alternatiu De La Cultura A La Ciutat PDF

El libro Desbordar Barcelona: Un Relat Alternatiu De La Cultura A La Ciutat en formato PDF. El libro Desbordar Barcelona: Un Relat Alternatiu De La Cultura A La Ciutat en formato MOBI. El libro Desbordar Barcelona: Un Relat Alternatiu De La Cultura A La Ciutat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Desbordar Barcelona: Un Relat Alternatiu De La Cultura A La Ciutat Image
La ciutat de Barcelona està marcada per la història de la seva projecció cultural, a través d’un conjunt de polítiques públiques i relats oficials que han acabat per convertir-la en una “ciutat marcada” o “ciutat aparador”. En aquesta història hi destaquen grans esdeveniments i fites identificades amb determinades icones o equipaments culturals. Paral•lelament, des de fa si més no un segle, perviuen un conjunt de relats i petites històries, vinculades a grups, entitats, persones i inicatives que han teixit altres Barcelones des de pràctiques alternatives, des dels barris i el treball de base en el territori. Desbordar Barcelona és una obra coral que ha volgut recórrer aquestes altres Barcelones. Obra col•lectiva del Grup de Treball Desbordes de la cultura.
ISBN 9788416828203
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,57 MB
FECHA 2017
AUTOR(A) Vv.aa.
La Ciutat Invisible::Tornem a la càrrega!
Desbordar Barcelona AA. VV. Un relat alternatiu de la cultura a la ciutat. Pol·len edicions. 12,00 ...
Desbordar Barcelona | 9788416828203 | Diversos Autors
/ Desbordar Barcelona. GO BACK. Desbordar Barcelona Un relat alternatiu de la cultura a la ciutat DD.AA Pol·len Ref. 9788416828203 Ver otros productos del mismo autor Peso: 100 gr Available in 7 days 12,00 € ADD TO CART ...
LIBROS RELACIONADOS