L Ogre I L Avia Lola PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de L Ogre I L Avia Lola en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de L Ogre I L Avia Lola en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ogre I L Avia Lola en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es L Ogre I L Avia Lola Image
�ogre porta molt de temps enutjat i trist; patia i ningú sabia per qué, només l�ávia Lola va ser capaç d�observar-lo i ajudar-lo. El nou títol de la col·lecció Valors -que reflexiona especialment sobre un tema en cada llibre - és una faula sobre el valor de la pau. A través d�aquesta história els petits lectors i lectores s�adonaran que la pau és una cosa tant senzilla com respectar els uns als altres: fer les tasques de la casa entre tota la família, compartir les joguines o explicar que ara no ve de gust compartir-les, peró que en un altre moment potser sí; o adonar-se que no tots els nens i nenes són iguals ni poden fer les mateixes coses.
ISBN 9788484526223
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,66 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Anna Manso
D' LOLA - Inicio | Facebook
L'àvia Lola está en Facebook. Únete a Facebook para conectar con L'àvia Lola y otras personas que tal vez conozcas. Facebook da a la gente el poder de compartir y hacer del mundo un lugar más abierto...
L'ogre i l'Ëvia Lola: 9788484526223: Amazon.com: Books
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook L ogre i l avia lola y del autor Anna manso. También podrás acceder al enlace para comprar el libro L ogre i l avia lola y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS