El Planeta De Jade (Petit Princep) PDF

Descubre el libro de El Planeta De Jade (Petit Princep) con iguanabus.es. Lea el PDF de El Planeta De Jade (Petit Princep) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Planeta De Jade (Petit Princep) y otros libros de Vv.aa..
Iguanabus.es El Planeta De Jade (Petit Princep) Image
LES NOVES AVENTURES DEL PETIT PRÍNCEP BASADES EN L’OBRA MESTRA D’ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY! El Petit Príncep ha tornat al seu asteroide B-612.En companyia dels seus amics, la Rosa i la Guineu, vivia d’allò més feliç somiant amb el cel ple d’estrelles... Però vet aquí que un dia les estrelles es van començar a apagar. Un vell enemic, la Serp, atacava l’univers! Només el Petit Príncep podia enfrontar-se a aquell destructor de somnis... Començava una nova aventura per al Petit Príncep i la Guineu. Quan el Petit Príncep i la Guineu arriben al país dels litians, un poble d’éssers de pedra, els habitants els reben amb inquietud: els esbarzers els amenacen d’envair la ciutat. Cal marxar, però Jade, la sobirana de la ciutat, es nega a fer-ho abans que torni el seu fill Mica, que ha de portar les llavors de pedra que els protegiran dels atacs. El Petit Príncep i la Guineu sortiran a cercar-lo abans que sigui massa tard. EN LES DARRERES PÀGINES, GRANS AUTORS DE CÒMIC FAN UN HOMENATGE AL PETIT PRÍNCEP; EN AQUEST VOLUM, MATHIEU BONHOMME.
ISBN 9788421687512
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,56 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Vv.aa.
Ver Le petit Prince (El Principito) (2015) Online ...
Loading… ... ...
El Principito: capítulo 13 - Microtop
El petit príncep és un llibre que nens i nenes comencen sense massa expectació i un cop llegides un parell de pàgines el deboren. Tots s'identifiquen amb aquell nen innocent que no entén gens els adults. ... Inventa't un nou planeta on podria viatjar el petit príncep.
LIBROS RELACIONADOS