Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja Image
1985,rústega amb solapes.Expurgo biblioteca,sellos y códigos.Algo descolorido.SINOPSIS:Teresa Claramunt i Adell (Calaceit, Matarranya, 1961) és una narradora i filòloga de la Franja de Ponent.Llicenciada en filologia hispànica, treballa en l’ensenyament secundari. Investigadora en contes ticionales i autora de guie de lectura i articles de poesia, és autora de la narració juvenil Vora el fiord (2004) i ha tingut cura de l’edició de la col·lecció de textos populars Contalles. Així parlem a les comarques de la Franja (1985).
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,53 MB
FECHA none
AUTOR(A) Teresa Claramunt I Adell
Noticies de la terreta
El Llibre de Redacció de La Vanguardiarecull l'existència de la Franja i ens dona la pauta per utilitzar aquesta denominació: "Escrivim la Franja per fer referència a la zona catalanoparlant de l'Aragó. Ens estimem més aquest mot que l'expressió la franja de Ponent, que, tot i que és correcta, peca de centralisme català.
Materials de llengua i literatura catalana del professorat ...
Contalles: Aixž parlem a les comarques de la Franja Colección "Pa de casa: Amazon.es: Teresa Claramunt i Adell: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos ...
LIBROS RELACIONADOS