Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja PDF

Descubre el libro de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja con iguanabus.es. Lea el PDF de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja y otros libros de Teresa Claramunt I Adell.
Iguanabus.es Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja Image
1985,rústega amb solapes.Expurgo biblioteca,sellos y códigos.Algo descolorido.SINOPSIS:Teresa Claramunt i Adell (Calaceit, Matarranya, 1961) és una narradora i filòloga de la Franja de Ponent.Llicenciada en filologia hispànica, treballa en l’ensenyament secundari. Investigadora en contes ticionales i autora de guie de lectura i articles de poesia, és autora de la narració juvenil Vora el fiord (2004) i ha tingut cura de l’edició de la col·lecció de textos populars Contalles. Així parlem a les comarques de la Franja (1985).
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,56 MB
FECHA none
AUTOR(A) Teresa Claramunt I Adell
És dir 'Ponent' a les Terres de Lleida regionalisme ...
Contalles : així parlem a les comarques de la Franja. D.L. 1985. Libro. Así celebra Aragón sus fiestas. D.L. 1993. Libro. Ciclo festivo del Alto Aragón. D.L. 1994. Vídeo. San Antón en las fiestas bajoaragonesas las hogueras y el paso del fuego en Estercuel y las tentaciones de San Antonio en La Portellada (Teruel) : : un ensayo sobre su ...
Materials de llengua i literatura catalana del professorat ...
Així mateix reivindiquem una vegada més que als pobles de la Franja enraonem, parlem català, en les seves varietats corresponents! Amb la mateixa dignitat que altres llengües pròpies d'Aragó: aragonès, castellà i també català, tot i que alguns ciutadans no ho vulguen sentir dir, sí, l'enraonem i l'enraonarem entre les nostres generacions i les futures.
LIBROS RELACIONADOS