Sota El Mateix Cel PDF

El libro Sota El Mateix Cel en formato PDF. El libro Sota El Mateix Cel en formato MOBI. El libro Sota El Mateix Cel en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Frederic Cusco. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Sota El Mateix Cel Image
Sota el mateix cel passen els anys, les estacions i, sobretot, les persones. Cadascú amb la seva vida, única i singular, i amb el bagatge de l’amor per a compartir i fer front a l’inefable. Sota el mateix cel passen els camps, els boscos i les ciutats. I amb els fils de l’enyor i de l’esperança anem teixint l’itinerari dels nostres dies. Sota el mateix cel.
ISBN 9788496496330
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,60 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Frederic Cusco
Sota El Mateix Cel Ebook | Nuria Pradas I Andreu ...
" Mira el cel; la lluna. I pensa que tots els homes, de qualsevol nació, de qualsevol exèrcit i bàndol, viuen sota el mateix cel. Miren la mateixa lluna". És l'any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia.
Sota El Mateix Cel Que Tu - YouTube
" Mira el cel; la lluna. I pensa que tots els homes, de qualsevol nació, de qualsevol exèrcit i bàndol, viuen sota el mateix cel. Miren la mateixa lluna".És l'any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia.
LIBROS RELACIONADOS