Educar A La Secundaria: 30 Punts Per Treballar En Els Centres PDF

Descubre el libro de Educar A La Secundaria: 30 Punts Per Treballar En Els Centres con iguanabus.es. Lea el PDF de Educar A La Secundaria: 30 Punts Per Treballar En Els Centres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Educar A La Secundaria: 30 Punts Per Treballar En Els Centres y otros libros de Josep Maria Puig Rovira.
Iguanabus.es Educar A La Secundaria: 30 Punts Per Treballar En Els Centres Image
Els autors d'aquesta obra plantegen 30 punts per treballar en els centres educatius, que van des del sentit mateix de l'educació secundària obligatòria fins als criteris de política educativa; des de la comprensivitat i diversitat fins a la participació de la família en els centres i la relació entre educació i món laboral; des del perfil professional i formació del professorat dins al protagonisme de l'alumnat en l'educació.
ISBN 9788476021460
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,39 MB
FECHA 2000
AUTOR(A) Josep Maria Puig Rovira
PDF Model De Prova De Capacitació En Valencià
detall de procediments. el reial decret 463/2020, de 14 de marÇ, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestiÓ de la situaciÓ de crisi sanitÀria ocasionada pel covid-19, en la seua disposiciÓ addicional tercera disposa que se suspenen termes i s'interrompen terminis per a la tramitaciÓ dels procediments de les entitats del sector pÚblic.
PDF La figura de l'Educador social als instituts. Diferències ...
El membre del trio que, al final del joc, té més fitxes guanya la partida i obté 6 punts per al seu equip; el que queda segon, obté 4 punts; i el que queda tercer, 2 punts. Si empaten els tres, 4 punts cadascun. Si empaten els dos primers, 5 cadascun, i 2 el tercer. Si empaten els dos últims, es queden 3 punts cadascun i 6 punts el primer.
LIBROS RELACIONADOS