Educacio, Ideologia I Llibres A La Xina Antiga PDF

El libro Educacio, Ideologia I Llibres A La Xina Antiga en formato PDF. El libro Educacio, Ideologia I Llibres A La Xina Antiga en formato MOBI. El libro Educacio, Ideologia I Llibres A La Xina Antiga en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Bassa I Martin. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Educacio, Ideologia I Llibres A La Xina Antiga Image
Educació, ideologia i llibres a la Xina antiga explora nous camins de la pedagogia i les ciències socials en el nostre context, analitzant i contextualitzant el missatge educatiu i l’ideari pedagògic del Sanzìjìng o Llibre dels tres caràcters i del Qian Zì Wén o Llibre dels mil caràcters, considerats els cànons i les joies de la formació dels xinesos durant segles. Sense aquests dos llibres no es pot entendre la influència i la durada dels valors tradicionals confucians, ja que han servit de model d’aprenentatge de la cal•ligrafia des del segle VI i de manual sobre les normes morals per als infants de la Xina i els països asiàtics adjacents.
ISBN 9788447536061
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,49 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Ramon Bassa I Martin
Educacio, Ideologia I Llibres a La Xina Antiga ...
Una de las preguntas que más a menudo recibo en esta web es la siguiente: «¿qué libros me recomiendas sobre China?» Hasta ahora había escurrido el bulto, pero ha llegado el momento de mojarse y de seleccionar a los mejores de entre los mejores.
La UGR publica un libro sobre la construcción del poder en ...
LA ESCUELA DEL NACIONAL-CATOLICISMO. IDEOLOGÍA Y EDUCACIÓN RELIGIOSA. de ENRIQUE. GERVILLA CASTILLO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS