Per A Un Ensenyament De L Oral: Iniciacio Als Generes Formals A Lescola PDF

El libro Per A Un Ensenyament De L Oral: Iniciacio Als Generes Formals A Lescola en formato PDF. El libro Per A Un Ensenyament De L Oral: Iniciacio Als Generes Formals A Lescola en formato MOBI. El libro Per A Un Ensenyament De L Oral: Iniciacio Als Generes Formals A Lescola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joaquim Dolz, Bernard Schneuwly. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Per A Un Ensenyament De L Oral: Iniciacio Als Generes Formals A Lescola Image
Aquest llibre és la versió catalana d’una obra que, en l’original francès, ha merescut un notable reconeixement internacional. L’obra, resultat d’una àmplia recerca d’investigadors i ensenyants, proposa un mètode sistemàtic d’ensenyament a partir d’un treball sobre les diverses formes d’oralitat. Els autors són catedràtics de didàctica a la Universitat de Ginebra.
ISBN 9788484157809
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,92 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Joaquim Dolz, Bernard Schneuwly
PDF Ensenyament De La Gramàtica Des De L'Ús De La Llengua (Català)
PER A UN ENSENYAMENT DE L ORAL: INICIACIO ALS GENERES FORMALS A L ESCOLA de JOAQUIM DOLZ. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
Enseñar (lenguas) en contextos multilingües
DOLZ, J. & SCHNEUWLY B., Per un ensenyament de l'oral. Iniciació als gèneres formals a l'escola. València-Barcelona, IIFV & Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2006. MONTÓN SALES, M. J. La integració de l'alumnat immigrant al centre escolar. Orientacions, propostes i experiències. Barcelona, Graó, 2003. VILA I MENDIBURU, I. (coord.)
LIBROS RELACIONADOS