Temari I Questionari I (Auxiliars Administratius Ajuntament De Ba Rcelona) PDF

El libro Temari I Questionari I (Auxiliars Administratius Ajuntament De Ba Rcelona) en formato PDF. El libro Temari I Questionari I (Auxiliars Administratius Ajuntament De Ba Rcelona) en formato MOBI. El libro Temari I Questionari I (Auxiliars Administratius Ajuntament De Ba Rcelona) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Temari I Questionari I (Auxiliars Administratius Ajuntament De Ba Rcelona) Image
Aquest volum desenvolupa el contingut dels temes específics, el coneixement dels quals s'exigeix a la convocatòria publicada al DOGC del 2 de febrer de 2009. En ells es tracten les matèries de Dret constitucional i administratiu, règim local, les especialitats de l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, i la realitat socioeconòmica de la ciutat comtal. Desenvolupa i analitza així la normativa específica d’aplicació al territori català i a Barcelona, amb especial consideració a l’emanada del Parlament de Catalunya i del seu Ajuntament.
ISBN 9788480613200
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,16 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Vv.aa.
Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
El autor de Temari i Qüestionaris Auxiliars Ajuntament de Barcelona, con isbn 978-84-9025-134-8, es Ed.Adams, esta publicación tiene ochocientas ochenta y dos páginas.
Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
Aquest Temari 2 forma part de la col•lecció que ADAMS ha publicat per a la preparació de les proves selectives d'accés a la subescala d'Auxiliars Administratius de les Corporacions Locals de Catalunya, amb l'objectiu de facilitar a l'opositor la tasca d'obtenir un lloc en la plantilla de qualsevol ajuntament de la comunitat autònoma.
LIBROS RELACIONADOS