Atila Flors De Sang PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Atila Flors De Sang en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Atila Flors De Sang en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Atila Flors De Sang en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Atila Flors De Sang Image
En consonància amb l’opinió dels catalanistes progressistes i de la major part de la gent del carrer, Apel·les Mestres (1854-1936), un dels poetes més populars de la Barcelona i la Catalunya menestral i burgesa, va publicar dues obres poètiques que constitueixen una ruptura amb tota la seva obra anterior. La, per ell, inapel·lable denuncia de l’horror de la barbàrie ocasionades per la Gran Guerra i el moralment obligat atac a aquells que l’havien engegada donaren origen al recull Flors de sang i al poema èpic Àtila. Àtila i Flors de sang contenen passatges que s’han de considerar antològics dins la literatura catalana de guerra, no només per la insòlita virulència amb què s’hi ataquen els enemics de la pau, i la força de les imatges que s’hi empren, sinó perquè ens permeten llegir magnífics versos inspirats en moments històrics cabdals de la Gran Guerra.
ISBN 9788496061316
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,15 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Apel·les Mestres
Fleurs de sang (2002) - IMDb
Mestres, Apel·les. Àtila / Flors de Sang. Barcelona: Edicions de 1984, 2004 Col·lecció Temps Maleïts, 19 ⇲ Què en diu la contraportada... En consonància amb l'opinió dels catalanistes progressistes i de la major part de la gent del carrer.
Atila - Wikipedia, la enciclopedia libre
50+ videos Play all Mix - Oscar la Roca - Lagrimas de sangre YouTube JULIO JARAMILLO VS ALCI ACOSTA SOLO EXITOS - Duration: 36:38. sandra milena Ag 3,579,275 views
LIBROS RELACIONADOS