La Soledat Del Llebrer PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Soledat Del Llebrer en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de La Soledat Del Llebrer en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Soledat Del Llebrer en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es La Soledat Del Llebrer Image
Estiu de 1975, José Luis Canales, el jove inspector de laBrigada Político Social arriba a Barcelona. Destinat a la comissariadel Districte Cinquè, viurà moments històrics: elsdarrers dies de Franco, l’entorn polític català, les vagues i ladelinqüència quotidiana que quan surt a la premsa ho fa amblletra petita. Desobeeix les ordres dels seus superiors. Fidel al’honestedat de la seva joventut i l’estima per una meretriu,decideix investigar els assassinats de dones que fan el carrer.Tot sol, amb l’única complicitat de la seva parella, aterra en elmón sòrdid de les curses de llebrers. Sense traça ni mètode,pot ser que la jugada li surti molt cara.
ISBN 9788413031583
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,34 MB
FECHA 2020
AUTOR(A) Manel Aljama Garcia
La Soledat (Palma) - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
No tiene artículos en su carrito de compras. Subtotal: 0,00 € Search:
Enrique Múgica, la soledad del corredor de fondo | España ...
la soledat del llebrer, aljama garcia, manel, isbn: 9788413031583 Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.
LIBROS RELACIONADOS