Shantaram (Català) PDF

El libro Shantaram (Català) en formato PDF. El libro Shantaram (Català) en formato MOBI. El libro Shantaram (Català) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gregory David Roberts. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Shantaram (Català) Image
Quan va arribar a Bombai no era altra cosa que un fugitiu, sense identitat, sense futur i sense esperança. Allí va conèixer el paradís i l’infern, l’amor i l’odi, la passió i la guerra. I es va guanyar un nom atorgat amb el cor: Shantaram.Després d’haver fugit d’una presó de màxima seguretat d’Austràlia, perseguit per la policia i fugint d’un passat de crim i droga, va aterrar a Bombai. Allí, als barris més misèrrims, on els estrangers ni tant sols gosen apropar-se, on només l’amor i la lleialtat permeten de sobreviure, la seva existència va adquirir veritable sentit i va arribar a conquerir una intensitat que mai no hauria cregut posible. Als carrers bruts i plens de vida de Bombai, al costat d’homes alegres i senzills com en Prabaker o d’homes violents, durs i lleials com l’Abdullah va aprendre el valor de l’autèntica amistat. Va conèixer també el goig i alhora el torment d’estimar una dona excepcional. I, amb la mateixa força, va patir el costat fosc de la vida: la tortura i l’horror de les presons índies, la traició, la mort dels éssers més estimats… Es va fer un lloc entre els traficants, els contrabandistes i els falsificadors; va asimilar-ne els codis d’honor i va establir amb ells uns lligams que el van dur fins a les muntanyes de l’Afganistan, al costat dels mujahidins en guerra contra els soviètics.Aquesta és la històra real de la transformació d’un home que va passar per totes les fases de l’esperit i totes les proves del cos. És també el relat d’una aventura increïble que s’esdevé en una ciutat terrible i fascinant alhora, als carrers caòtics i atapeïts de la qual s’amaguen les veritats essencials de la vida.
ISBN 9788493475475
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,67 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Gregory David Roberts
SHANTARAM. ROBERTS, GREGORY DAVID. 9788415139133 Babel Libros
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook (pe) shantaram (ed. catalan) y del autor Gregory David Roberts. También podrás acceder al enlace para comprar el libro (pe) shantaram (ed. catalan) y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
SHANTARAM - YouTube
28/02/2020 19:30 Prsentación "Arte, espectáculos y propaganda. El 19 de julio de 1936 «el pueblo en armas» para el golpe militar y, en mucha... leer mas . 28/02/2020 18:30
LIBROS RELACIONADOS