Tota La Terra Que El Meu Cor Estima PDF

El libro Tota La Terra Que El Meu Cor Estima en formato PDF. El libro Tota La Terra Que El Meu Cor Estima en formato MOBI. El libro Tota La Terra Que El Meu Cor Estima en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Fatjo. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Tota La Terra Que El Meu Cor Estima Image
El fet d’enfilar-se a una muntanya fa que les coses es vegin diferents, no tan sols físicament sinó també espiritualment. Aquest llibre parla de l’amor a la muntanya i a la nostra terra i també de l’amistat i els sentiments que, a través d’ella, han unit els homes.
ISBN 9788484155171
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,99 MB
FECHA 2003
AUTOR(A) Josep Fatjo
Edithsme: 100 frases d'amor i alguns poemes per dir t'estimo
qui sap el que sent el meu cor quan escolta la paraula amor. Qui sap on es troba la meva ment ... Mon cor estima un arbre! Més vell que l'olivera més poderós que el roure, ... Arbre mon cor t'enveja. Sobre la terra impura, com a penyora santa duré jo el teu record.
Frases cèlebres - Fundacio Espavila
tota blanca, petiteta, que s'obre i no es pot tancar i a dins cosa bona hi ha. (L'ou) Els meus pares són cantors, jo també ho sóc; porto l'hàbit blanc i groc és el meu cor. (L'ou) Pas a passetva caminant, el cap i la cua tot va gronxant. Suposo que saps de sobres qui és perquè ja t'ho he dit i no t'ho dic més. (La vaca) Va caminant ...
LIBROS RELACIONADOS