T Estimo, Papa (Cat) PDF

El libro T Estimo, Papa (Cat) en formato PDF. El libro T Estimo, Papa (Cat) en formato MOBI. El libro T Estimo, Papa (Cat) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Raquel Diez Real. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es T Estimo, Papa (Cat) Image
Aquest és el meu pare. És gegant com un elefant! És una mica calb, però és molt guapo i bona persona…El meu papa, que fa el llit, em porta a l’escola, cuina, posa la rentadora, juga a conillets a amagar i, fins i tot, canta òpera…M’estimo el meu papa!Un preciós àlbum il·lustrat que destaca una imatge paternal sense estereotips de gènere. Els seus textos rítmics embolcallats amb unes il·lustracions estimulants motiven en la implicació de les tasques de la llar d’una manera lúdica i divertida.Aquest és el meu pare. És gegant com un elefant! És una mica calb, però és molt guapo i bona persona…El meu papa, que fa el llit, em porta a l’escola, cuina, posa la rentadora, juga a conillets a amagar i, fins i tot, canta òpera…M’estimo el meu papa!Un preciós àlbum il·lustrat que destaca una imatge paternal sense estereotips de gènere. Els seus textos rítmics embolcallats amb unes il·lustracions estimulants motiven en la implicació de les tasques de la llar d’una manera lúdica i divertida.
ISBN 9788417638467
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,59 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) Raquel Diez Real
T'estimo - Aixeta
Abans ningú deia t'estimo recull l'experiència intensa, dura, desconcertant i emotiva de quatre noies i un noi que veuen com els pares són empresonats, arran dels fets polítics de setembre i octubre del 2017 a Catalunya.
T' estimo papa - batabat - batabatreus.cat
CATALUNYA, T'ESTIMO, Barcelona (Aruba). A 335 689 els agrada · 14 278 en parlen. Som una nació amb una cultura mil·lenària, amb un idioma propi, amb un sentiment, pacífics i demòcrates.Visca...
LIBROS RELACIONADOS