La Xina Que Arriba PDF

Descubre el libro de La Xina Que Arriba con iguanabus.es. Lea el PDF de La Xina Que Arriba en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Xina Que Arriba y otros libros de Manuel Olle.
Iguanabus.es La Xina Que Arriba Image
En les tres últimes dècades la Xina ha entrat en una espiral de transformacions accelerades i sense precedents, que ens situen davant d'un dels processos més influents i plens d'interrogants del món d'avui.Ollé, gran coneixedor de la cultura xinesa , ens parla dels efectes de la globalització, de la complicada cerca de la modernitat, de les reformes postmaoistes i els seus límits, de la projecció internacional, de la incipient emergència d'una societat civil, de les noves formes de control, propaga nda i dissidència, dels contrastos entre el camp i la ciutat...La Xina continua sent el país que, de llarg, aporta més al creixement de l'economia mundial. Però l'autor ens adverteix: la seva incursió al segle XXI és un repte ineludible per a les a ltres nacions del món no només en l'àmbit del comerç i de les finances; també en el capítol de la cultura, del canvi climàtic, de la seguretat alimentària, de la no-proliferació armamentística...Les elits cultes internacionals s'han deixat seduir pe r la literatura, el cinema, l'art... xinesos, hereus d'un llegat tradicional llarg i ric, però també resultat de processos creatius contemporanis vibrants. Seria una llàstima, diu Manel Ollé, que la projecció internacional de la Xina dels gratacels i de la manufactura massiva no servís per obrir-nos una porta d'accés a l'avatar contemporani d'una de les civilitzacions més longeves, sofisticades i complexes que hagi arribat mai a bastir la humanitat.
ISBN 9788497663076
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,11 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Manuel Olle
La Xina que arriba: Amazon.es: Manel ollé, Autoayuda: Libros
La Xina (Vaig arribar de.): Amazon.es: Miquel M. Gibert, Luci Gutiérrez: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate ...
Las 6 mejores páginas para comprar en China
La Xina que arriba es un ensayo escrito por Manel Ollé, profesor de historia en la Universidad Pompeu Fabra. La primera cosa a tener en cuenta es que se publicó hace seis años [ cuando escribí la reseña ] , por lo que aquella información que proporciona de "actualidad" hace referencia especialmente a los años 2008-2009.
LIBROS RELACIONADOS