Sota El Mateix Cel PDF

Descubre el libro de Sota El Mateix Cel con iguanabus.es. Lea el PDF de Sota El Mateix Cel en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sota El Mateix Cel y otros libros de Nuria Pradas I Andreu.
Iguanabus.es Sota El Mateix Cel Image
És l´any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia. El seu pare és un dels milers de francesos que ja no tornaran mai més a casa. La vida es fa difícil per a una jove amb ganes de menjar-se el món. I llavors arriben els alemanys. I, amb ells, Geert. El poble s´omple d´uniformes enemics. Els oficials es reparteixen per les cases del poble. Geert és enviat a la casa del mestre, la casa de Claire.De mica en mica, els dos joves deixen de mirar-se com a enemics i comencen a mirar-se com el que són: un jove de divuit anys i una noia de setze. S´estimen de debò. Però el destí que els va unir en aquelles circumstàncies tan adverses, els tornarà a separar. Rússia ha declarat la guerra a Alemanya. Els soldats alemanys se´n van al front rus. Geert i Claire no tenen dret ni a un darrer adéu... II Premi Carlemany al Foment de la Lectura.
ISBN 9788466416375
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,85 MB
FECHA 2013
AUTOR(A) Nuria Pradas I Andreu
Núria Pradas guanya el Premi Carlemany per "Sota el mateix ...
" Mira el cel; la lluna. I pensa que tots els homes, de qualsevol nació, de qualsevol exèrcit i bàndol, viuen sota el mateix cel. Miren la mateixa lluna". És lany 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia.
Sota el mateix cel :: Libelista
Compra el libro SOTA EL MATEIX CEL . TECKENTRUP, BRITTA (ISBN: 9788499067957) disponible a la botiga online Llibreria Claret.
LIBROS RELACIONADOS