Olor De Colonia PDF

Descubre el libro de Olor De Colonia con iguanabus.es. Lea el PDF de Olor De Colonia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Olor De Colonia y otros libros de Silvia Alcantara.
Iguanabus.es Olor De Colonia Image
Un gran incendi trenca la monotonia de la Colònia. Els magatzems cremen pels quatre costats. El fum ho empudega tot. La sirena sona sense parar, tothom és al carrer. La lluita per salvar la fàbrica és desesperada. Per fi una veu crida: ja no hi queda ningú! Es dóna per apagat el foc, i amos i treballadors van a l'església en acció de gràcies. Realment no hi quedava ningú? Atrapat, atrapat queda el lector fins a l'última pàgina d'aquesta novella, punyent com la vida dels seus protagonistes, amb un final sorprenent i sense concessions. Olor de Colònia evoca la vida d'una colònia tèxtil i les enverinades relacions socials, la combinació de despotisme i condescendència que, cap als anys 50, regeix la seva vida. Néixer, viure, reproduir-se i morir entre les parets d'una fàbrica. Una gran fàbrica que va més enllà dels llocs de treball, que és també l'escola per als fills, l'església, les botigues i les cases per viure-hi.
ISBN 9788492440214
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,21 MB
FECHA 2009
AUTOR(A) Silvia Alcantara
Olor de colonia (Miniserie de TV) (2012) - FilmAffinity
Free Movies and TV Shows You Can Watch Now. On IMDb TV, you can catch Hollywood hits and popular TV series at no cost. Select any poster below to play the movie, totally free!
15 perfumes que aguantan con su olor durante todo el día
"Olor de colonia" es una novela que plasma la vida de los años cincuenta en una colonia textil. Todos eran al mismo tiempo vecinos, compañeros de trabajo y medio familia. Un núcleo supeditado al poder de los amos de la fábrica, un ambiente lleno de intrigas, chismorreos, amores prohibidos y silencios. Una red social que vivirá bajo unas normas impuestas por las clases sociales, por el ...
LIBROS RELACIONADOS