Viatges Literaris A La Polinesia: Aurora Bertrana, Josep Maria De Sagarra PDF

Descubre el libro de Viatges Literaris A La Polinesia: Aurora Bertrana, Josep Maria De Sagarra con iguanabus.es. Lea el PDF de Viatges Literaris A La Polinesia: Aurora Bertrana, Josep Maria De Sagarra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Viatges Literaris A La Polinesia: Aurora Bertrana, Josep Maria De Sagarra y otros libros de Marta Vallverdu.
Iguanabus.es Viatges Literaris A La Polinesia: Aurora Bertrana, Josep Maria De Sagarra Image
Encomanats de la febre de l’exotisme europeu dels anys vint i trenta, aquests dos escriptors catalans van viatjar a la Polinèsia i van visitar les illes de la Societat. La seva experiència als antípodes va fructificar en els llibres de viatges Paradisos oceànics (1930), de Bertrana, i La ruta blava (1964), de Sagarra. Són dos textos excel·lents, de temàtica aparentment paral·lela i tanmateix redactats des de perspectives anímiques i intel·lectuals oposades.
ISBN 9788484159391
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,12 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Marta Vallverdu
Una exploradora física i literària | Cultura | EL PAÍS ...
Premier fruit de ce voyage, « Entre l'Equador i els tropics », un recueil de poèmes, paraît à Barcelone en 1938. En 1942, Josep Maria de Sagarra livre une version, allégée et en castillan — en raison de la censure franquiste —, de son journal de voyage : « El camino azul : viaje a la Polinesia » ; la première édition en catalan date de 1964.
'Paradisos oceànics', adaptació de Josep Maria Fonalleras ...
Aquest divendres 6 de març arriba al Teatre de Salt Paradisos Oceànics, un dels primers exemples de la literatura de viatges moderna, escrita en català i amb mirada femenina. Mònica Bofill dirigeix aquesta adaptació de Josep Maria Fonalleras del llibre homònim d'Aurora Bertrana, muntatge que compta amb Mercè Aránega i Paula Blanco com a protagonistes.
LIBROS RELACIONADOS