Atles Del Mon Medieval PDF

Descubre el libro de Atles Del Mon Medieval con iguanabus.es. Lea el PDF de Atles Del Mon Medieval en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Atles Del Mon Medieval y otros libros de Simon Adams.
Iguanabus.es Atles Del Mon Medieval Image
Mapes, il·lustracions, fotografies d’obres d’art de l’època, taules cronològiques, seccions d’edificis: en aquest atles que abasta des de l’any 500 fins al 1450, aproximadament, es cobreixen totes les civilitzacions existents en aquest període, des de les quals es van desenvolupar a Japó i Corea fins als asteques. Es tracta d’una manera d’iniciar-se en aquesta època històrica molt visual, amb textos que permeten comprendre millor alguns aspectes destacats en els mapes. Aquests textos aborden qüestions històriques, però també sobre literatura, arts o la vida quotidiana, amb el que s’obté una idea global sobre com va evolucionar l’Edat Mitjana en tot el món.
ISBN 9788498011494
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,24 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Simon Adams
The Catalan Atlas (Atles Català), un dels mapes del món ...
Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.
Atles del món - -5% en libros | FNAC
Presentació del llibre "Atles del món medieval" En classe d'alternativa Miguel ens ha presentat el llibre "Atles del món medieval". A Miguel li agraden els llibres d'història i geografia i per això ens presenta aquest llibre. Per escoltar l'audio clica en play. Ir a descargar.
LIBROS RELACIONADOS