Atles Del Mon Medieval PDF

Descubre el libro de Atles Del Mon Medieval con iguanabus.es. Lea el PDF de Atles Del Mon Medieval en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Atles Del Mon Medieval y otros libros de Simon Adams.
Iguanabus.es Atles Del Mon Medieval Image
Mapes, il·lustracions, fotografies d’obres d’art de l’època, taules cronològiques, seccions d’edificis: en aquest atles que abasta des de l’any 500 fins al 1450, aproximadament, es cobreixen totes les civilitzacions existents en aquest període, des de les quals es van desenvolupar a Japó i Corea fins als asteques. Es tracta d’una manera d’iniciar-se en aquesta època històrica molt visual, amb textos que permeten comprendre millor alguns aspectes destacats en els mapes. Aquests textos aborden qüestions històriques, però també sobre literatura, arts o la vida quotidiana, amb el que s’obté una idea global sobre com va evolucionar l’Edat Mitjana en tot el món.
ISBN 9788498011494
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,56 MB
FECHA 2007
AUTOR(A) Simon Adams
Cartografía medieval y renacentista - UB
Cartes i atles portolans de les col·leccions espanyoles. Segles XV-XVII. ROSSELLÓ i VERGER, Vicenç M. (1995): Cartes i atles portolans de les col·leccions espanyoles.Segles XV-XVII, Barcelona, Institut Cartogràfic de Catalunya.. Autor/es: Rosselló i Verger, Vicenç M. Temas relacionados: Cartografía medieval y renacentista Tipo de publicación: Libro
Atles del mon medieval: Simon Adams: 9788498011494: Amazon ...
El atlas se estructura en tres partes, que corresponden a tres épocas: Alta, Plena y Baja Edad Media, además de un capítulo inicial dedicado a las formas de representar el tiempo y el espacio en la Edad Media, tan distintas a las actuales.
LIBROS RELACIONADOS