Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura PDF

El libro Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura en formato PDF. El libro Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura en formato MOBI. El libro Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Defez I Martin. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura Image
Tot i que és en el camp de batalla de la política on normalment es discuteix sobre la naturalesa de les nacions i del nacionalisme, és possible abordar aquestes qüestions en un terreny merament conceptual. Possible i a més necessari, perquè sovint aquests són conceptes que vénen massa carregats de connotacions polítiques i personals. Doncs bé, aquest llibre proposa precisament aquesta mena d'aproximació al tema de les nacions i del nacionalisme. I ho fa, a més, com si fos un capítol particular del que seria, dintre de la filosofia, el problema general de l'ontologia, açò és, el problema de què hi ha al món i quina mena d'existència tenen les coses que diem que hi ha al món. Igualment, i com a conclusió final de les seves anàlisis, aquest llibre aposta per la possibilitat teòrica i la necessitat pràctica d'un nacionalisme de caire liberal. Premi Joan Fuster d'Assaig (Premi Octubre)
ISBN 9788475028262
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,76 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Antoni Defez I Martin
datos.bne.es
WITTGENSTEIN: ARTE Y FILOSOFÍA — 316 — la revista de sede austriaca Egon Schiele Jahrbuch y tiene un par de libros a punto de ser publicados, uno de ellos en 2013, por la edito-rial Acantilado. JEAN-PIERRE COMETTI es profesor honorario de la Universidad de Provence (Aix-Marseille 1).
Carlos Guzmán Moncada - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Assaig. Una geografia imaginària: Mèxic i la narrativa catalana de l'exili, València, Editorial 3 i 4, 2008. Premi Joan Fuster d'Assaig 2007. Un exilio horizontal. Pere Calders y México, Mèxic, El Colegio de Jalisco, 2006. Premi Nacional d'Assaig Malcolm Lowry 2005, Premi Serra d'Or de Catalanística 2007. Estudis
LIBROS RELACIONADOS