Addenda Temari I Questionaris Auxiliars Administratius: Universit At De Barcelona PDF

Descubre el libro de Addenda Temari I Questionaris Auxiliars Administratius: Universit At De Barcelona con iguanabus.es. Lea el PDF de Addenda Temari I Questionaris Auxiliars Administratius: Universit At De Barcelona en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Addenda Temari I Questionaris Auxiliars Administratius: Universit At De Barcelona y otros libros de Vv.aa..
Iguanabus.es Addenda Temari I Questionaris Auxiliars Administratius: Universit At De Barcelona Image
Aquest volum és el resultat de la comparació entre el programa oficial publicat per a l'oposició d'Auxiliars Administratius de la Universitat de Barcelona i el contingut del Temari d'Auxiliars de la Generalitat de Catalunya, comparació que hem reflectit en aquesta addenda mitjançant una taula de concordança. Doncs bé, per tal de poder oferir tot el material necessari per dominar el contingut del programa oficial, Centre d'Estudis Adams ha decidit editar aquesta addenda, dedicada exclusivament a l'anàlisi dels temes específicament exigits als candidats a l'ingrés a la Universitat de Barcelona, amb el seus respectius qüestionaris amb 25 preguntes per tema i supòsits pràctics dels temes 8 a 17 (els que seran objecte de la segona prova de la fase d'oposició).
ISBN 9788497318709
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,36 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Vv.aa.
Temari y questionaris auxiliars administratius pdf gratis
Colección Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya]. Nuestros temarios teórico-prácticos se desarrollan los contenidos exigidos en los programas oficiales. Más información aquí.
Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
Balmes 26 / 08007 / Barcelona / España +34 93 317 05 78 / [email protected] Lunes a Sábados: 10:00-20:30h ... Auxiliars Administratius Temari i Supòsits Pràctics . Universitat de Barcelona AA. VV.
LIBROS RELACIONADOS