Itinerari Pel Montnegre PDF

El libro Itinerari Pel Montnegre en formato PDF. El libro Itinerari Pel Montnegre en formato MOBI. El libro Itinerari Pel Montnegre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Creus, Carles Garcia. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Itinerari Pel Montnegre Image
Vuit itineraris que ens permetran conèixer racons de gran bellesa paisatgística resseguint el vessant interior, el cantó del Maresme i les parts altes del massís del Montnegre. A part de descriure amb detall la passejada, presenten un seguit de fitxes d’elements d’interès amb abundant informació sobre fauna, vegetació, medi físic, patrimoni arquitectònic, indústria rural, fets, personatges i fins i tot llegendes.
ISBN 9788484158103
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,64 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Joan Creus, Carles Garcia
Ruta Montnegre - Alicante - distancia, duración y coste ...
Troba les millors rutes de senderisme a Montnegre, Catalunya (Espanya). Descobreix els llocs més bonics del món, descarrega tracks GPS i segueix l'itinerari dels senders més top des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.
Ruta Alicante - Montnegre - distancia, duración y coste ...
Itineraris pel Montnegre: Amazon.es: Joan - Garcia Escuer, Carles Creus Saumell: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Hola Elige tu dirección ...
LIBROS RELACIONADOS