Trobada A Samarra PDF

El libro Trobada A Samarra en formato PDF. El libro Trobada A Samarra en formato MOBI. El libro Trobada A Samarra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor John O Hara. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Trobada A Samarra Image
Capta amb agudesa i enginy l’entramat social i polític en què es basa la vida de la ciutat de Pennsilvània durant els anys 30. És la millor obra de John O’Hara i el seu llegat demostra la gran intel·ligència social d’un dels més grans escriptors nord-americans.
ISBN 9788492440153
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,80 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) John O Hara
La Trobada 2018
Larsen i Nordenskjöld finalment es van trobar al seu refugi a badia Esperança a finals de 1903, […] on van ser rescatats per la corbeta de la Marina Argentina ARA Uruguai (al comandament del capità Julián Irizar), i que havia estat enviada quan l'Antarctic havia fallat en el seu intent de tornar a Amèrica del Sud l'any anterior.
Gran Mezquita de Samarra - Wikipedia, la enciclopedia libre
Trobada a Samarra capta amb agudesa i enginy l'entramat social i polític en què es basa la vida de la ciutat. És la millor obra de John O'Hara i el seu llegat demostra la gran intel•ligència social d'un dels més grans escriptors nord-americans. Sé el primero en comentar este libro.
LIBROS RELACIONADOS