El Ninot De Neu PDF

Descubre el libro de El Ninot De Neu con iguanabus.es. Lea el PDF de El Ninot De Neu en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Ninot De Neu y otros libros de Jo Nesbo.
Iguanabus.es El Ninot De Neu Image
És novembre i a Oslo acaba de caure la primera nevada de l’any. Una nit, la Birte Becker arriba a casa després de treballar i contempla el ninot de neu que el seu marit iel seu fill Jonas han fet al jardí. Però ells no han fet pas aquest ninot d’ulls negres, que mira la casa fixament. L’endemà, quan en Jonas es lleva la seva mare ha desaparegut. La seva bufanda rosa ara la porta el ninot... El detectiu Harry Hole sospita que hi ha una relació entre la desaparició de la Birte i un anònim que acaba de rebre. Un assassí que ha mort onze dones, sempre durant la primera nevada de l’any, dicta les regles d’un joc macabre, que portaran Harry Hole al límit de la bogeria. Amb personatges sòlidament construïts i un suspens que narcotitzarà el lector, Nesbo presenta el cas que toca més de prop el seu detectiu.
ISBN 9788475884172
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,43 MB
FECHA 2013
AUTOR(A) Jo Nesbo
À Punt - El ninot de neu
Gebre, el ninot de neu, libro de . Editorial: Combel. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre ...
El Ninot de Neu - En Jep i La Rita | EPDM
En Jep i la Rita - El ninot de neu
LIBROS RELACIONADOS