El Ninot De Neu PDF

El libro El Ninot De Neu en formato PDF. El libro El Ninot De Neu en formato MOBI. El libro El Ninot De Neu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jo Nesbo. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es El Ninot De Neu Image
És novembre i a Oslo acaba de caure la primera nevada de l’any. Una nit, la Birte Becker arriba a casa després de treballar i contempla el ninot de neu que el seu marit iel seu fill Jonas han fet al jardí. Però ells no han fet pas aquest ninot d’ulls negres, que mira la casa fixament. L’endemà, quan en Jonas es lleva la seva mare ha desaparegut. La seva bufanda rosa ara la porta el ninot... El detectiu Harry Hole sospita que hi ha una relació entre la desaparició de la Birte i un anònim que acaba de rebre. Un assassí que ha mort onze dones, sempre durant la primera nevada de l’any, dicta les regles d’un joc macabre, que portaran Harry Hole al límit de la bogeria. Amb personatges sòlidament construïts i un suspens que narcotitzarà el lector, Nesbo presenta el cas que toca més de prop el seu detectiu.
ISBN 9788475884172
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,87 MB
FECHA 2013
AUTOR(A) Jo Nesbo
À Punt - El ninot de neu
Si no coneixeu Jo Nesbø, ha arribat el moment de fer-ho És novembre i a Oslo acaba de caure la primera nevada de l'any. Una nit, la Birte Becker arriba a casa després de treballar i contempla el ninot de neu que el seu marit i el seu fill Jonas han fet al jardí.
Gebre, el ninot de neu - -5% en libros | FNAC
Una nit, la Birte Becker arriba a casa després de treballar i contempla el ninot de neu que el seu marit iel seu fill Jonas han fet al jardí. Però ells no han fet pas aquest ninot d'ulls negres, que mira la casa fixament. L'endemà, quan en Jonas es lleva la seva mare ha desaparegut.
LIBROS RELACIONADOS