El Que Hem Menjat. T.1: Entrantas, Carns I Verdures PDF

Descubre el libro de El Que Hem Menjat. T.1: Entrantas, Carns I Verdures con iguanabus.es. Lea el PDF de El Que Hem Menjat. T.1: Entrantas, Carns I Verdures en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Que Hem Menjat. T.1: Entrantas, Carns I Verdures y otros libros de Josep Pla.
Iguanabus.es El Que Hem Menjat. T.1: Entrantas, Carns I Verdures Image
Un regal per als sentits. Una iniciació magistral en els secrets de la dieta mediterrània, escrita pel gran prosista de les lletres catalanes del segle XX. Amb una saviesa culinària i literària extraordinàries, Josep Pla desgrana els productes característics de cada estació de l’any i les receptes tradicionals de la cuina d’arrel popular. Però, com diu el propi autor, El que hem menjat “no és un llibre de receptes, sinó una divagació, una digressió amb el pretext de la cuina”. Les reflexions de Pla transcendeixen l’art de la cuina i s’endinsen en els paisatges, els costums i els rituals socials de la gastronomia...
ISBN 9788423322367
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,68 MB
FECHA 1992
AUTOR(A) Josep Pla
El menjar de Suècia - nototsonpostres.cat
CIGRONS AMB ESPINACS (llegum i verdura) -entrant- Diuen que va a començar el fred rigorós d'hivern ... i per això no tenim altra opció de menjar llegums i sopes ... Avui us donaré una recepta per entrar en calor ... gra d'all i la llesca de pa que hem sofregit abans.
Narrativa En Catalán
Recetas para mandonguilles de peix amb verdures en motores de búsqueda - por lo menos 1 y recetas perfectas para mandonguilles de peix amb verdures. Encuentra una receta probada a partir de Buscador de Recetas!
LIBROS RELACIONADOS