Aixeque-vos! ¡Anem! PDF

Descubre el libro de Aixeque-vos! ¡Anem! con iguanabus.es. Lea el PDF de Aixeque-vos! ¡Anem! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Aixeque-vos! ¡Anem! y otros libros de Juan Pablo Ii.
Iguanabus.es Aixeque-vos! ¡Anem! Image
Per celebrar el 84 aniversari de Joan Pau II, publiquem el seu nou llibre autobiogràfic, ple de records i de reflexions sobre els vint anys en què va ser bisbe i arquebisbe de Cracòvia. El llibre comença amb una notícia inesperada, la que va rebre el jove cura Karol Wojtyla el juliol de 1958. Estava de vacances amb uns amics, fent una excursió en kayac, quan el va trucar el cardenal Wyszynski. En acabar la conversa, deixà els amics i va tornar al seu despatx a la ciutat: acabava de ser nomenat bisbe. A partir d'aquí, ens submergeix en la narració de les seves activitats pastorals, fetes amb l'esprit del Concili Vaticà II, que va tenir lloc tot just després del seu nomenament i del qual en fou membre. Així ens parla de les seves visites a les parròquies, fins i tot les més petites i llunyanes; de les seves trobades amb la gent jove i, sobretot, les organitzacions universitàries; amb organitzacions de famílies, i també amb els moviments d'intel·lectuals i laics entregats als evangelis. Ens explica els seus contactes amb els sacerdotes, escoltant els seus problemes i les seves propostes. Dedica moltes pàgines a la seva lluita diària contra les autoritats comunistes polaques i en defensa de la llibertat civil i religiosa, així com per la construcció d'una nova Esglèsia. Escrit de manera senzilla i directa, amb anècdotes simpàtiques, aquest llibre convida no tan sols als fidels de l'Esglèsia, sinó a tota l'humanitat, a viure sense por el missatge de l'evangeli en aquest nou mil·lenni.
ISBN 9788401386640
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,95 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Juan Pablo Ii
Ciencias Geograficas-8 - HIMNO DE CATALUÑA
AMOR Y RESPONSABILIDAD es un libro escrito por Juan Pablo II tiene un total de 384 páginas , identificado con ISBN 9788490614822 y ha recibido 1 votos de nuestros visitantes AMOR Y RESPONSABILIDAD se publicó en el año 2016 . En total tiene una nota media de 5 sobre cinco.
Curolles Del Ros Del Cabaler
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook ALABANZA A LA TRINIDAD y del autor Juan Pablo II. También podrás acceder al enlace para comprar el libro ALABANZA A LA TRINIDAD y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS