Cuina Al Mercat: 80 Receptes Cuinades Per Personatges Mes Popular S PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Cuina Al Mercat: 80 Receptes Cuinades Per Personatges Mes Popular S en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Cuina Al Mercat: 80 Receptes Cuinades Per Personatges Mes Popular S en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cuina Al Mercat: 80 Receptes Cuinades Per Personatges Mes Popular S en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Cuina Al Mercat: 80 Receptes Cuinades Per Personatges Mes Popular S Image
Proposta de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona que va néixer amb la intenció d'unir la cuina de qualitat amb el producte de mercat.
ISBN 9788483302484
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,88 MB
FECHA 2003
AUTOR(A) Vv.aa.
Cuina - Abacus Online
De la revista Cuina hi ha receptes que em criden l'atenció per les fotografíes, d'altres pels ingredients i d'altres pel nom. Avui n'he fet una per aquest motiu. Com podeu veure el títol el nom no és gens corrent i fins i tot t'has d'acostumar a dir babaganuix, un plat tradicional del Líban.Ens agrada la idea i ens proposem fer-la. És una recepta de Francesc Vera.
CARME RUSCALLEDA | Casa del Libro
S'ha fet una recerca per restaurants i per comarques per localitzar aquestes preparacions i s'han validat que fossin prou tradicionals per poder formar part d'aquest recull. En aquesta fase d'ampliació de receptes del llibre original, diuen que han posat especial èmfasi en la cuina domèstica.
LIBROS RELACIONADOS