L Ovelleta Que Va Venir A Sopar PDF

El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar en formato PDF. El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar en formato MOBI. El libro L Ovelleta Que Va Venir A Sopar en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Steve Smallman. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es L Ovelleta Que Va Venir A Sopar Image
Per primera vegada, lahistòria delllop il'ovelletaabreujada peralsméspetits de la casa en unllibrefet decartró,perfecte per a lessevespetitonesmans!Quan un vell llop afamat rep la visita inesperada d'una petita ovella,comença a pensar a fer-ne un estofat deliciós. Però l'ovelleta no vol ser el sopar del llop, vol ser la seva amiga...Ideal per abebès a partir dedeumesos.El formatambels resultarà moltfàcilalsméspetits!
ISBN 9788448853297
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,32 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) Steve Smallman
L'ovelleta que va venir a sopar - Steve Smallman -5% en ...
L'ovelleta que va venir a sopar; L'ovelleta que va venir a sopar Dreidemy, Joelle / Smallman, Steve. L'ovelleta que va venir a sopar Dreidemy, Joelle / Smallman, Steve.
Els llops que van venir a sopar - Megustaleer
L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR L'ovelleta que va venir a sopar Un conte, que ens transmet la cara més amable dels llops. Publicat per espai de contes a 9:31.
LIBROS RELACIONADOS