La Júlia I El Pol: Un Nou Amic PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Júlia I El Pol: Un Nou Amic en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de La Júlia I El Pol: Un Nou Amic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Júlia I El Pol: Un Nou Amic en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es La Júlia I El Pol: Un Nou Amic Image
LagirafaJúliai elporcespí Polsón moltbonsamics.Ellaésaltíssimai molttímida.Elltépunxesiésuna micarondinaire.A l'escola Sabana tothom parla del nou alumne. És rosa! És de fora! Ésun nen! I, a més, es mou així i aixà... Tots se'n riuen. Tots menys laJúlia i el Pol, que es moren de ganes de conèixer el seu nou company.Ondeuser?Voldràseramicseu? Iquèvoldiraixò queesmou «aixíiaixà»?Descobreix-ho!
ISBN 9788448854430
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,34 MB
FECHA 2020
AUTOR(A) Begoña Oro
Misterios a Domicilio (4) Los Visitantes Mutantes ...
a la Julia. Aquest nou cas altera tot el que envolta la noia, fins la seva història d'amor. A més, l'Emilio, el seu amic inseparable, coneix a la universitat una noia estranya, que li recorda l'Aurora, la noia invisible. I la Vanesa rep una visita inesperada que li complicarà la vida.
Un Nou Amic (La Júlia I El Pol). Oro, Begoña;Villar, Mar ...
Kupte knihu Un nou amic (La Jçlia i el Pol. Àlbum il·lustrat) (BEGOÑA ORO, MAR VILLAR) s 9 % slevou za 396 Kč v ověřeném obchodě. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než 16 miliónů titulů.
LIBROS RELACIONADOS