L Obra Mestra Inconeguda PDF

Descubre el libro de L Obra Mestra Inconeguda con iguanabus.es. Lea el PDF de L Obra Mestra Inconeguda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Obra Mestra Inconeguda y otros libros de Honore De Balzac.
Iguanabus.es L Obra Mestra Inconeguda Image
Com pot lartista donar al seu quadre més vida que a la seva model? El vell Frenhofer parla com si en tingués el secret. Però, quin misteri preserva dins el seu taller de les mirades estranyes? François Porbus i el jove artista Nicolas Poussin assetjaran el mestre, obsessivament, fins a obtenir una alta lliçó. Lobra mestra inconeguda, novel·la breu de sorprenent profunditat, sendinsa amb senzillesa en els misteris de lànima i de la creació artística. Potser per això és un dels relats més cèlebres de Balzac, del qual Césanne es va aprendre el text de memòria. També Picasso, com relata el pròleg de Josep Palau i Fabre, el va il·lustrar.
ISBN 9788482565699
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,25 MB
FECHA 1998
AUTOR(A) Honore De Balzac
Editorial 'Edicions del Mall, S.A.' 388 libros. Desde ...
L'obra mestra desconeguda es un gran libro escrito por el autor Balzac, Honore De. Más de 50,000 libros, únete a nosotros !!! En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de L'obra mestra desconeguda en formato PDF.
Mestre d'obres - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
2 Mai 2012 General #ClàssicsModerns, #Reptedels100llibres, art, captius, Clàssics literaris, Esclaus, Frenhofer, Gambara, Honoré de Balzac, Josep Palau i Fabres, L'obra mestra desconeguda, L'obra mestra inconeguda, La Belle Noiseuse, La recerca de l'absolut, Laura Borràs, Massimilla doni, Miquel Àngel, Pablo Picasso, perfecció, Porbus, quadre - Àlex Agustí Polis -
LIBROS RELACIONADOS