Tria Personal PDF

Descubre el libro de Tria Personal con iguanabus.es. Lea el PDF de Tria Personal en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tria Personal y otros libros de Pere Calders.
Iguanabus.es Tria Personal Image
Els millors contes de Pere Calders triats per ell mateix"Ja se sap que les obres pròpies són com fills i, en el fons de l'ànima, costa d'establir diferències. Passa que amb freqüència els fills més febles són aquells que més necessiten la nostra ajuda, i ens inclinen a defensar-los amb fervor. Tanmateix, al fons d'aquestes consideracions purament interiors, hi ha el lector, al qual toca d'emetre el judici definitiu. No em canso mai d'afirmar -i potser repeteixo allò que ja ha estat dit per veus més autoritzades- que un llibre pertany en un cinquanta per cent al seu autor, i que el cinquanta per cent restant és del lector, de cada lector". Pere Calders
ISBN 9788499305462
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,47 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Pere Calders
Tria personal | Marc granell | Libro y ebook
The Terrorism Risk Insurance Program Reauthorization Act expired on December 31, 2014. On January 7, 2015 the House of Representatives voted 416-5 to approve the Terrorism Risk Insurance Program Reauthorization Act of 2015, (H.R. 26, Pub.L. 114-1) extending the TRIA through the year 2020.
TRIA PERSONAL | JOSEP MARIA LLOMPART | Comprar libro ...
Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.
LIBROS RELACIONADOS