Com Salvarem Els Erinçons? PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Com Salvarem Els Erinçons? en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Com Salvarem Els Erinçons? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Com Salvarem Els Erinçons? en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Com Salvarem Els Erinçons? Image
A la Mandy i en James els agraden molt els animals i, sempre que poden, ajuden els pares de la Mandy a El Refugi dels Animals, la clínica veterinària del seu poble, Welford.En aquest cas, la Mandy i en James han de tenir cura de tota una família d'eriçons, una mare i quatre cries. La mare l'han atropellat i té una pota trencada, i els quatre petits no es poden valdre sols. Els dos amics hauran de pensar un pla per criar-los fins que siguin prou grans i puguin tornar al bosc.
ISBN 9788482868011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,97 MB
FECHA 1999
AUTOR(A) Lucy Daniels
"Només salvarem la Terra si units prioritzem la ciència"
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Qui s emporta l hamster? y del autor Lucy daniels. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Qui s emporta l hamster? y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
Noves Homilies: Que els vostres cors s'asserenin (Temps ...
Sort que el meu amic Xafarot i jo els salvarem perquè perseguirem el dolentot fins al final! Biografía del autor. Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada.
LIBROS RELACIONADOS