Diccionari Dels Llocs Imaginaris Dels Paisos Catalans PDF

Descubre el libro de Diccionari Dels Llocs Imaginaris Dels Paisos Catalans con iguanabus.es. Lea el PDF de Diccionari Dels Llocs Imaginaris Dels Paisos Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diccionari Dels Llocs Imaginaris Dels Paisos Catalans y otros libros de Joan-lluis Lluis.
Iguanabus.es Diccionari Dels Llocs Imaginaris Dels Paisos Catalans Image
De la A dAcrollam a la Z de Zona Extralimitada, aquest diccionari proposa incursions del tot inèdites en una geografia que ens és alhora propera i desconeguda. Són els Països Catalans reconstruïts en 627 articles que descriuen cada un algun lloc imaginari de la literatura, des dun poblet somort a un estat potent, des duna illa misteriosa a una muntanya inaccessible...Joan-Lluís Lluís proposa aquí una veritable suma geogràfica i literària a partir dobres duns tres-cents vuitanta escriptors dexpressió catalana, però també francesa, espanyola, anglesa i alemanya. No hi manquen la localització com més precisa millor de cada indret ni les seves característiques humanes, naturals i culturals o la seva història local. Ni tan sols hi manquen, quan sescau, els museus més notables o els hotels i els albergs on el viatger pot allotjar-se... Es tracta, en definitiva, de la construcció duna geografia catalana virtual, sovint contradictòria, a vegades metafòrica, fantasiosa o realista, utòpica o quotidiana, derisòria o punyent. En una obra barroca i sorprenent, única en la nostra literatura, Joan-Lluís Lluís ret un doble homenatge: a la imaginació dels escriptors i als Països Catalans.
ISBN 9788478714308
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,54 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Joan-lluis Lluis
Concret: Països Catalans | Josep-Lluís Carod-Rovira ...
Has estat usuari de diccionari. cat? Benvingut a la versió actual del mateix diccionari (Gran diccionari de la llengua catalana), integrada al portal www.enciclopèdia.cat! Es tracta d'una versió actualitzada diàriament, també totalment gratuïta, i posada al dia d'acord amb la nova ortografia de l'IEC i amb més funcionalitats.
Catalans - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Diccionari dels llocs imaginaris dels Països Catalans (ed. de la Magrana, Barcelona, 2006, ISBN 9788478714308) Aiguafang (ed. de la Magrana, Barcelona, 2008, ISBN 978-84-9867-255-8 ). Premio Crítica Serra d'Or .
LIBROS RELACIONADOS