T Ho Diré Cantant PDF

El libro T Ho Diré Cantant en formato PDF. El libro T Ho Diré Cantant en formato MOBI. El libro T Ho Diré Cantant en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Folch I Gil. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es T Ho Diré Cantant Image
L'Ilai rep una notícia que el deixa sense veu: els seus pares han acordat separar-se. Des d'aquell moment sent un nus a la gola que li atura totes les paraules. Només quan recordi el cant de la natura als bells estius de Finlàndia, l'Ilai s'atrevirà a obrir la boca; però tot allò que digui serà cantant. I no a tothom li agrada que algú canti a tothora...T'ho diré cantant és un llibre PARLAT, CANTAT i BALLAT, una comèdia musical sobre l'afany de superació i el valor de l'amistat amb dinou cançons i nou partitures.El musical on l'estrella ets tu!L'Ilai rep una notícia que el deixa sense veu: els seus pares han acordat separar-se. Des d'aquell moment sent un nus a la gola que li atura totes les paraules. Només quan recordi el cant de la natura als bells estius de Finlàndia, l'Ilai s'atrevirà a obrir la boca; però tot allò que digui serà cantant. I no a tothom li agrada que algú canti a tothora...T'ho diré cantant és un llibre PARLAT, CANTAT i BALLAT, una comèdia musical sobre l'afany de superació i el valor de l'amistat amb dinou cançons i nou partitures.El musical on l'estrella ets tu!
ISBN 9788498839678
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,67 MB
FECHA 2018
AUTOR(A) Jordi Folch I Gil
'Jordi Folck'. 38 libros. Desde 'T'ho diré cantant' hasta ...
T'ho diré cantant 23.11.06. Desè aniversari al Temporada Alta El Musical Més Petit arriba al Festival de Tardor de Girona Temporada Alta. Ho farà demà divendres i dissabte amb l'espectacle Tu, jo ell, ella ...
T'ho diré cantant (Mònica Planas Callol)
Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.
LIBROS RELACIONADOS