Mayra Brocoli: L Estrella Invisible, Nº2 PDF

El libro Mayra Brocoli: L Estrella Invisible, Nº2 en formato PDF. El libro Mayra Brocoli: L Estrella Invisible, Nº2 en formato MOBI. El libro Mayra Brocoli: L Estrella Invisible, Nº2 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Lozano Garbala. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Mayra Brocoli: L Estrella Invisible, Nº2 Image
La MAYRA BRÒCOLI és intel·ligent, curiosa i sempre s’inventa històries que deixen bocabadats els seus companys. Una malaltia estranya l’obliga a restar ingressada en un hospital, però aviat descobrirà, amb els seus amics del Comando Cansalada, que aquest univers de passadissos, habitacions i soterranis amaga un secret increïble.
ISBN 9788468342696
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,44 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) David Lozano Garbala
DAVID LOZANO GARBALA | Casa del Libro
L'adult pot anar assenyalant les imatges i les paraules al mateix temps que les anomena, i aixi comprovara que en poc temps sera el nen qui anomenara la paraula quan ell assenyali la imatge. ... Mayra brocoli: l'estrella invisible. Pequeno museo-flexibook. Breve teoria del desastre. El lado perdido. Siete secretos, ...
Barrotes dorados pdf gratis
Edebe publica para las distintas etapas desde Infantil hasta Bachillerato y F.P., incluidos los nuevos soportes digitales. Publicaciones de Literatura Infantil y Juvenil, y Audiovisuales completan su oferta.
LIBROS RELACIONADOS