Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv PDF

El libro Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv en formato PDF. El libro Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv en formato MOBI. El libro Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv Image
Quart volum de desenvolupament del Temari General per la preparació de les proves selectives per l`accés a places de les convocatòries dels Ajuntaments, Diputacions i la resta de Corporacions Locals de Catalunya.Aquest volum recull l'estudi del Règim Jurídic de les Entitats Locals i de l'organització del Treball. El temari es completa en altres tres volums. Tots els temes estan tractats amb profunditat i rigor, i incorporen les últimes novetats legislatives per assegurar la seva actualització fins a la data d´edició.
ISBN 9788467650471
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,10 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Vv.aa.
Corporacions Locals De Catalunya. Temari General Iv | Vv ...
¿Quieres leer un libro de Corporacions locals de catalunya. Temari general. Vol iv? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM te da esta oportunidad. En nuestro sitio encontrará el PDF de Corporacions locals de catalunya. Temari general. Vol iv y otros libros del autor Consuelo García Pomar.
Corporacions Locals de Catalunya. Temari General. Volumen ...
Resumen: Publicació creada per a l'adequada preparació del temari general de les convocatòries d'accés a places de l'escala d'administració general i de l'escala d'administració especial de les Corporacions Locals de Catalunya que es convoquin d'acord amb l'oferta pública d'ocupació. Els temes que s'inclouen en aquest primer volum s'organitzen en tres blocs temàtics que es corresponen ...
LIBROS RELACIONADOS