Bilbao-new York-bilbao PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Bilbao-new York-bilbao en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Bilbao-new York-bilbao en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Bilbao-new York-bilbao en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Bilbao-new York-bilbao Image
Bilbao–New York–Bilbao és un vol que fa el mateix autor entre l’aeroport de Loiun, de Bilbao, i el JFK, de Nova York. El transcurs del vol és l’ocasió per explicar la història de tres generacions d’una família basca.Bilbao–New York–Bilbao és un vol que fa el mateix autor entre l’aeroport de Loiun, de Bilbao, i el JFK, de Nova York. El transcurs del vol és l’ocasió per explicar la història de tres generacions d’una família basca: la dels avis que van viure la preguerra, la dels pares que van conèixer el franquisme i la dels joves com l’autor que han crescut en plena democràcia. Es dibuixa així una petita epopeia, col·lectiva i individual, que arrenca al segle XIX i arriba fins al XXI, i que té com a teló de fons la pèrdua progressiva de tot un estil de vida vinculat al mar. El transcurs del vol també és l’ocasió de mostrar un viatge íntim: el del procés de creació de la novel·la, que neix com un mosaic de materials diversos i que arriba a diluir les fronteres entre realitat i ficció. Conegut i respectat pel seu vessant de poeta, amb Bilbao–New York–Bilbao, la seva primera novel·la, Kirmen Uribe ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Narrativa, el Premi de la Crítica d’Euskadi i el Premi dels Llibreters d’Euskadi, i s’ha consolidat com el relleu més sòlid de la literatura basca actual.
ISBN 9788429765335
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,65 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Kirmen Uribe
Bilbao-New York-Bilbao | El Cultural
Bilbao-New York-Bilbao transcurre durante un vuelo entre el aeropuerto de Bilbao y el JFK de Nueva York, y desgrana la historia de tres generaciones de una misma familia.
Vuelos baratos de Bilbao a Nueva York desde 233 € - KAYAK
Bilbao-New York-Bilbao transcurre durante un vuelo entre el aeropuerto de Bilbao y el JFK de Nueva York, y desgrana la historia de tres generaciones de una misma familia. A través de cartas, diarios, e-mails, poemas y diccionarios, crea un mosaico de recuerdos y narraciones que conforman un homenaje a un mundo prácticamente extinguido, ...
LIBROS RELACIONADOS