Art Situacions: Una Mirada Prospectiva PDF

El libro Art Situacions: Una Mirada Prospectiva en formato PDF. El libro Art Situacions: Una Mirada Prospectiva en formato MOBI. El libro Art Situacions: Una Mirada Prospectiva en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Art Situacions: Una Mirada Prospectiva Image
ART Situacions ofereix un atractiu mapa prospectiu de la creativitat artística més actual. Es tracta duna nova iniciativa privada que pretén recolzar l’art contemporani de l’escena emergent a la Península Ibèrica amb la voluntat d’arribar a un gran públic. El projecte, dirigit per Pilar Forcada, compta amb un comitè d’experts format per Teresa Blanch, María de Corral, Yolanda Romero i Vicente Todolí, prestigiosos especialistes de l’educació, la museologia i la direcció de centres d’art contemporani.ART Situacions. Una mirada prospectiva, en la seva primera convocatòria presentada a Arts Santa Mònica, recull, després d’un procés de treball compartit, la selecció de deu dels artistes més destacats de les noves generacions a Espanya i Portugal: Mauro Cerqueira, Pepe Cifuentes amb la col·laboració de flo6x8, Patricia Dauder, Carla Filipe, Nuria Fuster, Santiago Giralda, Jaime de la Jara, Miki Leal, Juan López i Francesc Ruiz.
ISBN 9788434313095
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,25 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Vv.aa.
Art Situacions (Arte Contemporáneo): Amazon.es: Editado ...
ART Situacions ofrece un atractivo mapa prospectivo de la creatividad artística más actual. Se trata de una nueva iniciativa privada que pretende apoyar el arte contemporáneo de la escena emergente en la Península Ibérica con la voluntad de llegar al gran público. El proyecto, dirigido por Pilar Forcada, cuenta con un comité de expertos formado por Teresa Blanch, María de Corral ...
Art situacions: Una mirada prospectiva | Revista Replicante
"El libro llego en perfecto estado y en el tiempo que estaba estimado." Click para leer más opiniones
LIBROS RELACIONADOS