Diari Del Greg: Un Pringat Total PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Diari Del Greg: Un Pringat Total en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Diari Del Greg: Un Pringat Total en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diari Del Greg: Un Pringat Total en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Diari Del Greg: Un Pringat Total Image
Un dia seré famós, però ara, de moment, m’he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d’idiotes. Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l’institut, on els xavalets que encara no han fet l’estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s’afaiten dues vegades al dia. En el Diari del Greg, l’escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi. Com ell diu al seu diari: Que ningú somiï que jo vagi del rotllo “Estimat diari” això o “Estimat diari” allò. Per sort per a tothom, el que el Greg Heffley diu que farà i el que realment fa són coses molt diferents.
ISBN 9788497873017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,64 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) Jeff Kinney
Diari del greg 1. Un pringat total. Edició especial ...
Diari del Greg 1. Un pringat total, de Jeff Kinney. ... que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia.En el Diari del Greg, l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi.
Diari Del Greg 1. Un Pringat Total de Kinney, Jeff 978-84 ...
Diari del Greg 1. Un pringat total. Vista previa. Diari del Greg 1. ... Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l'institut, on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegade
LIBROS RELACIONADOS