Entre Reixes: Records De La Preso Model PDF

El libro Entre Reixes: Records De La Preso Model en formato PDF. El libro Entre Reixes: Records De La Preso Model en formato MOBI. El libro Entre Reixes: Records De La Preso Model en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fra Ricard D Olot. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Entre Reixes: Records De La Preso Model Image
Fra Ricard, poc després de tornar del seu propi exili i havent estat víctima de les persecucions de religiosos, assumia aquest encàrrec tan difícil d’acompanyar els condemnats fins al moment de la mort. Però encara més si pensem que molts d’aquests presos compartien la ideologia que provocà la mort dels seus germans caputxins; una ideologia totalment oposada a la seva. I, malgrat això, com diu el provincial en la presentació, «el seu escrit colpeix vivament per la delicadesa exquisida: cap acusació, cap judici, cap insinuació, cap retret, cap defensa, cap apologia, cap justificació. Un testimoniatge que reflecteix una qualitat humana indiscutible». Va complir l’encàrrec que li havien encomanat, però a més, conscient de les injustícies, els maltractaments, de la barbàrie de la guerra i de les seves conseqüències, es va posar sempre al costat de les víctimes i dels seus familiars, intentant ajudar-los en tot el que va poder.
ISBN 9788483349427
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,89 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) Fra Ricard D Olot
Entre reixes: records de la presó Model - Editorial ...
L'antiga presó de Palma acull aquest dissabte el festival 'Swing entre reixes' que, a partir de les 15.00...
Entre Reixes.records De La Preso Model 1939 ...
En aquest vídeo hem volgut explicar una vida de lluita i llibertat que, per un lapse de temps durant la Segona República, va estar entre reixes a la presó de dones de Reina Amàlia, situada fins el 1936 a l'actual plaça Folch i Torres, al Raval de Barcelona.
LIBROS RELACIONADOS