Destapa"t : Jocs I Activitats Orals Per Al Catalá Inicial PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Destapa"t : Jocs I Activitats Orals Per Al Catalá Inicial en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Destapa"t : Jocs I Activitats Orals Per Al Catalá Inicial en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Destapa"t : Jocs I Activitats Orals Per Al Catalá Inicial en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Destapa"t : Jocs I Activitats Orals Per Al Catalá Inicial Image
"Destapa’t. Jocs i activitats orals per al català inicial" és un material que té com a objectiu ajudar els alumnes nouvinguts a posar en pràctica, mitjançant jocs i activitats lúdiques, el treball oral de la llengua catalana en els primers estadis d’aprenentatge.Consta de dos materials:- la guia didàctica que conté les instruccions dels jocs i de les activitats i l’annex amb material fotocopiable.- el bloc de materials amb les imatges a tot color necessàries per dur a terme algunes de les activitats i els jocs.Aquest material és un bon recurs per a treballar la llengua oral en les classes on s’utilitza el llibre "Llengua Catalana. Nivell Inicial", també publicat per Edicions l’Àlber.Aquest material va destinat als mestres i professors que tenen alumnes nouvinguts i que estan en els primers estadis d'aprenentatge de la llengua catalana.
ISBN 9788496248526
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,96 MB
FECHA none
AUTOR(A) Vv.aa.
Jocs d'expressió oral - Activitats per educació especial ...
"Destapa t. Jocs i activitats orals per al català inicial" és un material que té com a objectiu ajudar els alumnes nouvinguts a posar en pràctica, mitjançant jocs i activitats lúdiques, el treball oral de la llengua catalana en els primers estadis d aprenentatge.
Recursos per a l'autoaprenentatge - Universitat Jaume I
Portal Selva I. CRP Selva I. Serveis Educatius de la Selva I. Santa Coloma de Farners
LIBROS RELACIONADOS