Complements A La Flexio Verbal Dels Dialectes Cata: Dotze Quadern S De Camp D´antoni M. Alcover PDF

Descubre el libro de Complements A La Flexio Verbal Dels Dialectes Cata: Dotze Quadern S De Camp D´antoni M. Alcover con iguanabus.es. Lea el PDF de Complements A La Flexio Verbal Dels Dialectes Cata: Dotze Quadern S De Camp D´antoni M. Alcover en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Complements A La Flexio Verbal Dels Dialectes Cata: Dotze Quadern S De Camp D´antoni M. Alcover y otros libros de Maria Pilar Perea.
Iguanabus.es Complements A La Flexio Verbal Dels Dialectes Cata: Dotze Quadern S De Camp D´antoni M. Alcover Image
Crònica personal de l´autor, estudiant de mestre a l´Escola Normal de la Generalitat republicana i dirigent dels estudiants, que li tocà viure la revolució i la revolució i la guerra civil. La vida al camp de concentració, el treball en la França en guerra, el retorn a Catalunya després de l´ocupació de França pels alemanys, el seu pas per les presons de Figueres i del Poblenou i la seva actuació a la secció militar del Front Nacional de Catalunya.
ISBN 9788484150299
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,63 MB
FECHA 1999
AUTOR(A) Maria Pilar Perea
Descargar 315 AudioLibros Año de Publicación 1999 página 1
Publicado por la editorial 'Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.' forma parte de la colección 'Llibres del sol i de la lluna', con un precio de 7,21 Euros, trata sobre las materias Edad de interés: a partir de 7 años y Cuentos (infantil/juvenil). Al marge dels versos.
Maria Pilar Perea | DCVB2.0+ Alcover - Moll
COMPLEMENTS A LA FLEXIO VERBAL DELS DIALECTES CATA: DOTZE QUADERN S DE CAMP D´ANTONI M. ALCOVER de MARIA PILAR PEREA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS