Bruixa De Dol PDF

Descubre el libro de Bruixa De Dol con iguanabus.es. Lea el PDF de Bruixa De Dol en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Bruixa De Dol y otros libros de Maria-merce Marçal.
Iguanabus.es Bruixa De Dol Image
La present edició vol posar a l'abast del públic jove l'obra d'una autora jove, perquè Maria-Mercè Marçal tenia vint-i-set anys quan va publicar Bruixa de dol. Es tracta d'una obra compromesa amb la vida, amb la llengua i amb l'amor i la llibertat, temes que l'autora tracta amb formes poètiques populars i clàssiques alhora, i amb imatges que reclamen una lectura alternativa i agosarada perquè expressen la seva vivència de dona i de feminista. Mercè Otero Vidal procura acompanyar la lectura d'aquesta obra de Maria-Mercè Marçal des de la seva experiència de professora de secundària i des de la coeducació i la ginecocrítica.La fecunditat de l'entramat de forma i fons en la poesia de Maria-Mercè Marçal es podria comparar a l'arrapament de l'heura que tan significativa i important va ser en la seva vida i en la seva obra. Bruixa de dol és una obra amb una dinàmica progressiva que va d'un jo més íntim a un nosaltres col·lectiu, les dones (fades i bruixes), més èpic.
ISBN 9788429758832
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,48 MB
FECHA 2006
AUTOR(A) Maria-merce Marçal
BRUIXA DE DOL : Agapea Libros Urgentes
Reserve en nuestro restaurante! Le confirmaremos a la brevedad. Rellenar este formulario NO implica la garantía inmediata de su reserva, sino que la misma se confirma con nuestra respuesta.
PDF Bruixa de dol (1977) - lletrA
©2019 LA BRUIXA D'OR - LA BRUJA DE ORO. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Los logotipos de juegos y lotería utilizados en dominio, son propiedad del Organismo de Loterías y Apuestas del Estado (LAE).
LIBROS RELACIONADOS