La Ciutat Blava PDF

Descubre el libro de La Ciutat Blava con iguanabus.es. Lea el PDF de La Ciutat Blava en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Ciutat Blava y otros libros de Laia Aguilar.
Iguanabus.es La Ciutat Blava Image
En Perot, la Marina, en Saïd i l’amic Núvol es fan amics de l’estàtua de Colom. Però, ben aviat, descobreixen que Colom ha fugit de la ciutat perquè al cel de Barcelona no s’hi pot ni respirar. Quan els nens s’assabenten de la notícia, faran tot el que estigui a les seves mans per aconseguir que Barcelona torni a tenir un cel net i clar. Aconseguiran que l’estàtua de Colom torni a la ciutat? Aquestes i altres aventures viuran els nostres protagonistes, que, gràcies al Núvol, viatjaran a ciutats interessants de tot el món, on viuran apassionants històries i faran nous i grans amics.
ISBN 9788493792053
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,12 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Laia Aguilar
Chefchaouen, la ciutat blava del Marroc (2) | una mica de ...
La ciutat blava La ciutat blava. Descobreix les claus de la transició energètica urbana cap a un futur sostenible: els reptes de l'urbanisme, el transport, el sector serveis i el consum municipal.
La ciutat blava - Endesa
"El govern de la Paeria, amb el compromís de dotar la ciutat de serveis per fer-la sostenible i de fer pedagogia per potenciar l'ús del vehicle elèctric, ha decidit prorrogar la bonificació de les targetes de zona blava per aquells usuaris que disposin de vehicles elèctrics", ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit ...
LIBROS RELACIONADOS