L Illa Del Tresor (2ª Ed.) PDF

Descubre el libro de L Illa Del Tresor (2ª Ed.) con iguanabus.es. Lea el PDF de L Illa Del Tresor (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Illa Del Tresor (2ª Ed.) y otros libros de Robert Louis Stevenson.
Iguanabus.es L Illa Del Tresor (2ª Ed.) Image
L'Illa del Tresor és una formidable novel·la d’aventures que ha fascinat lectors de totes les edats i èpoques des de la seva publicació el 1883.Tot va començar amb la troballa del mapa de l’Illa del Tresor, que guardava zelosament aquell mariner vell i borratxo de rom que va aparèixer un bon dia a la posada Almirall Benbow, propietat dels pares d’en Jim. I és ell mateix, en Jim Hawkins, que es va enrolar com a grumet a la Hispaniola i va prendre part en aquell viatge, qui ens explica una de les aventures més extraordinàries que mai ningú hagi explicat: la més famosa i més inoblidable de totes les històries de pirates.
ISBN 9788478094790
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,82 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Robert Louis Stevenson
L'Illa Del Tresor. Col.leccio Aula De Lletres. Auxiliar ...
L'illa del tresor (dia 7) Show more 144 photos · 11,921 views
L'illa del tresor - YouTube
El autor de L'ILLA DEL TRESOR (Kalafat), con isbn 978-84-9804-225-2, es Robert Louis Stevenson, El autor de este libro es David Fernández Villarroel, esta publicación tiene ciento ochenta y dos páginas.. Este texto lo edita Castellnou Edicions. A comienzos de los años noventa esta editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Cataluña.
LIBROS RELACIONADOS