Petit Forat: Petit Forat PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Petit Forat: Petit Forat en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Petit Forat: Petit Forat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Petit Forat: Petit Forat en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Petit Forat: Petit Forat Image
Les propostes d’aquest llibre van dirigides als nens més petits. Als dos anys el llenguatge verbal encara no s’ha completat, en canvi, els infants ja són conscients del seu llenguatge expressiu a través del traç. Aquest divertit llibre amb p�gines més gruixudes y format més gran que els anteriors títols de LaZoo, ajuda a potenciar la imaginació a través d’una estètica actual tot proposant una altra manera de pintar per aquesta primerenca edat.El llibre Petit Forat, es un constant di�leg entre dos petits foradets; l’un vermell i l’altre groc, que interpel•len el nen perquè acoloreixi situacions divertides i surrealistes. A cada p�gina, els forats es transformen: en una flor, en una cirera, en un cuc, en un robot, en un gelat, en el sol… També viatgen en coet, en barca o en submarí. A vegades es perden i…no saben on són!
ISBN 9788493847173
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,10 MB
FECHA 2011
AUTOR(A) La Zoo
Petit Format 2018 con Lambchop, Bigott... ROCKDELUX (2018)
Cultura, Clairfontaine, Oxford : Découvrez la sélection de Cahiers 17x22 de votre Papeterie en ligne Cultura ! Des Cahiers 17x22 de différentes marques et nombres de feuilles pour trouver le Cahier 17x22 idéal pour la rentrée scolaire de votre enfant vous attendent sur Cultura.com
Salon du Petit Format - Truyes
El festival Petit Format (del 5 al 7 de julio en L'Hospitalet de Llobregat) contará este año con las actuaciones de Bigott, Black Islands, Santinos y O Val Das Mouras (jueves 5); El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Desert y Caseta (viernes 6), y Lambchop, Gúdar, Carolina Durante y ¡¡Side Chick¡¡ (sábado 7).
LIBROS RELACIONADOS