Els Terrors Nostres De Cada Dia PDF

El libro Els Terrors Nostres De Cada Dia en formato PDF. El libro Els Terrors Nostres De Cada Dia en formato MOBI. El libro Els Terrors Nostres De Cada Dia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Hernandez. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Els Terrors Nostres De Cada Dia Image
T’has imaginat alguna vegada que la persona a qui li acabes de trencar la cara per una discussió de trànsit sigui el cirurgià que t’ha d’operar a cor obert?Què passaria si qualsevol dia agafessis un taxi amb tota la pressa del món i que el conductor se’t morís abans d’acabar el trajecte?I si un familiar o amic teu es trobés més a gust entre els morts que amb els vius?Així doncs, qui cregui que està davant un llibre d’autoajuda per superar les angoixes quotidianes, s’equivoca, però tampoc cal que apreti a córrer. Els protagonistes d’aquests dinou relats es troben immersos en un terror que surt del no-res, en qualsevol moment o situació diària.De tota manera, si algú té problemes de cor, que no pateixi gaire perquè llegir Els terrors nostres de cada dia és com anar a una festeta de Halloween: sempre seràs conscient que tothom s’ha posat una careta.
ISBN 9788494633409
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,65 MB
FECHA 2016
AUTOR(A) Jordi Hernandez
L'oració del Senyor o parenostre
El autor de Els nostres objectes de cada dia, con isbn 978-84-297-1689-4, es Josep M. Espinàs, esta publicación tiene doscientas ocho páginas.. Esta obra la edita Edicions 62. Fue fundada en 1962 y actualmente se encuentra en Cataluña.
Els terrors nostres de cada dia | Librotea
Els gràfics nostres de cada dia. Pintar un quadre és fàcil, el més bàsic consisteix en llençar un pinzell contra el llenç, una altra cosa és pintar un bon quadre. Amb els gràfics dels fulls de càlcul igual, amb tres clics ja se'n pot fer un.
LIBROS RELACIONADOS